Cobbles verbreed haar horizon! Op 31 oktober organiseren we een netwerkborrel voor de nieuwe garde in de wielerwereld. Ben je werkzaam bij een hip jong bedrijf in de wielren/ mountainbike/ cross branche? Of hoor je bij ‘de gevestigde orde’ en wil je in contact komen met de nieuwe garde? Meld je dan nu snel aan! Het event is gratis.

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Strava

Word lid van de Cobbles Strava Club
Ontdek en deel de leukste fietsroutes met andere passionado's

Door naar Strava

Op deze avond kijken we naar het succes van anderen, ontdek je kansen voor je eigen organisatie en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen staan we sterk!


> Meer info en aanmelden <


 

19:00 uur – aanvang
19:30 uur – presentatie door Fons Bikes & Scope Cycling
20:00 uur – pauze
20:30 uur – speeddate
21:30 uur – borrel
22:30 uur – einde avond

 

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.