Cobbles is een community van mensen met een gezamenlijke passie. Hechte vrienden met intense liefde voor fietsen. Wij als ongetemde levensgenieters houden van weer en wind in het gezicht, natuur en vrijheid. Dat is de Cobbles Lifestyle.

Met persoonlijke en herkenbare verhalen willen we jullie, de lezer, enthousiasmeren voor de sport. Of dat nou wielrennen, veldrijden of mountainbiken is. We hopen jullie passie te vergroten en na het lezen van onze verhalen meteen op te fiets te laten springen!

cobbles daan walet

Daan Walet

Eigenaar

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Robbert de Bruijn

Inmiddels een ware veteraan in de fietssport. Hij legde duizenden kilometers af in het Zeeuwse landschap, de Vlaamse Kempen en over de Brabantse Wal. Robbert haalt zijn passie uit Parijs-Roubaix, lange ritten en het drinken van een welverdiende Trappist.

cobbles pascal meulenbelt

Pascal Meulenbelt

Redacteur

Pascal zal geen zeven keer de tour of vierentwintig sprintetappes in de Giro winnen. Hij is de onmisbare en hardwerkende knecht waar te weinig aandacht voor is. Zijn taak is om een lichtje te schijnen over deze ondergewaardeerde toppers.

Michelle Vleugels

Michelle is niet de snelste of de beste wielrenner van het Cobbles-team, maar ze bewijst dat je er desondanks veel plezier uit kan halen. Mooie natuurgebieden ontdekken, de wind langs je blote benen voelen en je wielen over het asfalt horen zoeven: daar wordt ze blij van!

Cobbles Jeroen Rombouts

Jeroen Rombouts

Blogger & wegkapitein

Wat ooit begon met de Rabo Dikke Banden Race mondde uit in koersen, toertochten, veldritten en fietsvakanties. Jeroen geniet ervan hard te trainen, zo nu en dan een koers te rijden en andere renners klaar te stomen voor wedstrijden. Je vindt Jeroen zowel op de weg als in het bos.

Marjolijn van Lier

Ooit begonnen met wielrennen door een weddenschap om de Elfstedentocht te rijden. Inmiddels balanceert Marjolijn tussen lekker toeren en koersen knallen. De ene dag rijdt ze een toertocht met hoog terrasgehalte, de andere dag leeft ze naar een grensverleggende uitdaging toe.

Jef Linskens

Jef Linskens

Blogger

Mogelijk de grootste fietsmateriaal-freak in Nederland. Jef doet niets liever dan sleutelen aan retro racefietsen. Vooral de extentrieke exemplaren. Zijn liefde voor retrofietsen wordt mogelijk alleen overtroffen door zijn enthousiasme voor Parijs-Roubaix en zijn lijfmerk Colnago.

Cobbles-Bas-Vlaskamp

Bas Vlaskamp

Blogger

Als jongen van twaalf begon hij met

wedstrijden. Nu gaat Bas alleen nog recreatief op pad, maar hij houdt nog van een uitdaging. Bas rijdt als avonturier graag lange ritten op de racefiets en onderhoudt in de winter zijn conditie op een singlespeed mountainbike.

Cobbles Ruurd Faas

Ruurd Faas

Blogger

Krachtpatser van origine, maar buiten werd Ruurd gegrepen door het fietsvirus. Het Zeeuws-Vlaamse polderstoempen verruilde hij voor het Gelderse klimmen. Je vindt Ruurd in het bos, op de weg en het terras, in zijn eeuwige zoektocht naar nieuwe speciaalbiertjes.

cobbles sarah brock

Sarah Brock

Blogger

Sarah heeft een passie voor wielrennen en wil graag ook uitbreiden naar mountainbiken en cyclocross. Mooie plekjes ontdekken tijdens lange tochten met terraspauze zijn bij haar favoriet. De route plakt ze dan met een post-it op de bovenbuis.

Cobbles Bas Wouters

Bas Wouters

Front-end developer

Hij begon zijn wielercarrière als front-end developer bij Cobbles, nog zonder fiets. Gegrepen door het virus kocht Bas zijn eerste racefiets. Nu is hij zowel op de weg te vinden als achter de computer, om te zorgen dat de website op en top werkt en er gelikt uitziet.

Cobbles op Strava